Welkom bij Art2C

Natuur als inspiratiebron

         Woonaccessoires, interieurdecoratie en meubels van speciale houtsoorten

Sint Annalaan 60

6217 KC Maastricht

Tijdens kantooruren en alleen op afspraak:

Tel. & Whatsapp +31(0)6-28643867

 

Art2C is gespecialiseerd in de import van exclusieve Indonesische producten die vervaardigd zijn van hoogwaardige natuurlijke materialen zoals hout, marmer en basalt, runderhoorn en schelp. Onze steeds wisselende collectie bestaat uit meubels, woonaccessoires, interieurdecoraties, sieraden en accessoires.

Tot het aanbod behoren ook exotische producten gemaakt van organische materialen zoals bijvoorbeeld de huid van de stingray (pijlstaartrog). Wij beschikken als een van de weinigen in Nederland over een uitgebreide collectie Stingray modeaccessoires zoals tassen, sieraden en portefeuilles.

Art2C gaat enkele malen per jaar naar Indonesië om nieuwe producten te zoeken en orders te plaatsen bij locale producenten.Door nauwe samenwerking met onze Indonesische partners ter plaatse staat Art2C garant voor een westerse kwaliteitsstandaard van de producten.

Prijzen
In de webshop getoonde prijzen zijn inclusief 21 % BTW en exclusief verzend- of afleverkosten. Zie voor de verzend- en afleverkosten onder de rubriek Verzendkosten.

Voor groothandel en wederverkopers gelden andere prijzen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Bestelling en aflevering
Nadat uw bestelling door ons is geaccepteerd ontvangt u een pro-forma factuur waarop tevens vermeld de verzendkosten. Bestellingen worden na ontvangst van het factuurbedrag verstuurd of op het afleveradres bezorgd.
 
Een hartenwens of afwijkende maten en/of afwerking?
Heeft u een reeds lang gekoesterde wens of voldoen de aangeboden producten niet volledig aan uw ideeën, laat het ons weten!
Wij gaan persoonlijk voor u op zoek of laten het artikel volgens uw wensen, qua maat en/of afwerking, produceren. Neem hiervoor gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op of informeer middels het contactformulier.
  
Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur en in de buurt. 
 
Ger van de Pas
Monique Vondenhoff
 
Art2C
Sint Annalaan 60
6217 KC Maastricht

 
Openingstijden op afspraak tijdens kantooruren
E-mail: info@art2c.nl
Tel./WA: +31-(0)6 28643867 Ger van de Pas
Tel./WA: +31-(0)6 28643867 Monique Vondenhoff
KvK: 17217014
BTW: NL820999118B01